söndag 18 oktober 2009

Hey hey, Mitä kuuluu?



On ollut super hauskaa lauantai. Kului paljon kortteja. Saa nähdä saanko ulkoistaa jonkin luottamuksellisuuteen kortteja. Mutta monet heistä olivat hyviä! Olit tyytyväinen erilainen kuva niin kauan

torsdag 15 oktober 2009

Jag är bara lite ego just nu så jag tänkte lägga upp bilder på mig själv... Ja ni får helt enkelt stå ut. Men så hemskt kanske det inte är... ;P





Färgat håret ja... Syns nog. Ny tatuerad, syns inte. Dags för att städa? Är egentligen därför jag är uppe vid denna tid... Jag vill lägga upp lite nya bilder men det betyder att jag måste ut och fota igen! JAG VILL JAG VILL JAG VILL! Ge mig ett motiv!

onsdag 7 oktober 2009


Pajala, en resa jag gjorde när jag bodde i Luleå. Omredigerad bild. Jag skulle aldrig erkänna detta till en av mina kompisar men jag skulle nog kunna trivas i Pajala.


En gång när jag var i Tallhed med fallskärms-gänget så tände vi en brasa. :)


Min fina kusin som alltid brukar ställa upp med att stå framför min kamera. Ska se till så att det snart blir fler porträtt med henne. Ska utveckla mina kunskaper och kanske se om hon vill vara med när jag kanske försöker få det att bli lite mera... extremare?



Dom två sista bilderna är tagna under 2007 tror jag. Var ett tag sen och det var under den tiden då jag började inse hur mycket jag tyckte om att fota. Det är julafton nere i Karlstad som jag firade med min alldeles egna Zarah, gudson och familj.

Är väldigt sugen på att gå en fotokurs på distans. Bara för att utvecklas till det bättre. :)
Har hittat en bra sida men vet inte hur mycket tid jag kommer att ha varannan vecka...
Påminnelse till mig själv: www.kurser.se !