lördag 31 maj 2014

Maskros önskning


Jag har funnit min plats här i världen. Mitt absoluta smultronställe. Här skulle jag kunna bosätta mig för livet.

Underbart landskap med många röda lador. Åker och berg!

Om jag plockar en överblommad maskros och blåser ut alla frön så kanske min önskan går i uppfyllelse?




Detta är också mitt absoluta favoritställe att fota på. Jag älskar att både ta landskapsbilder och porträttbilder här. Jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör här. Helt underbart! 

 

fredag 30 maj 2014

Vilja

Känner en skön känsla sprida sig i kroppen. Jag köpte en crosstrainer igår. Hunnit använda den två gånger nu och idag körde jag ett 50 minuters pass sen vikter och statisk magträning. Lite vila till sen ska jag ut och sträcka ut musklerna!
Jag hade tänkt att egentligen skrivit ner på min telefon vad jag har för midjemått och se om typ 2-4 veckor vad jag har då. Men jag hittar inte mitt måttband! Vart tusan jag lagt det har jag då ingen aning. Trodde jag hade lagt det vid alla mina sy tillbehör! Med det kom jag och tänka på att jag borde ta och laga lite kläder!

Idag har vi varit iväg och spenderat lite. Oerhört spännande. D köpte till och med för mer än vad jag gjorde! Jag köpte en ny jacka. Lite mer väder tålig jacka då jag vill kunna vara ute lite när som! Och ett par nya skooooor! Skorskorskor!! Lovelovelove!! Mmmmhhmm! Lågskor! Har ju länge tänkt köpa ett par vanliga lågskor som man kan ha till stuprörsjeans (eller nu för tiden kanske det heter skinnyjeans?) för det har jag inte haft på väldigt länge! Blev budjet model av Converse!

Jag vill åka och se Avenged Sevendfold i sommar! Ska försöka få någon med mig och kolla! Skulle så jättejättejättejätte gärna vilja se dom!

Självporträtt med A7X tröja

onsdag 28 maj 2014

Mer ledigheter åt folket!

Åååååååhh!! Jag är trött! Har nog varit hemma 1,5 timme. Äntligen får jag lite ledigt igen! Ska bara åka till posten och få iväg dom dära förbannade lappjävlarna och sen heeeelg! Men först, kaffe!

Sitter och lyssnar på en föreläsning om bröllopsfotografering. En av mina kära vänner ska gifta sig i sommar och vill att jag ska fota. Sjukt roligt men jag är då nervös över det hela. Den tid jag får på mig är mellan vigseln och festen. Tänk så blir det inte bra, tänk så blir dom inte nöjda?



Nu börjar det kännas i kroppen. Känslan över att vilja/orka träna igen börjar växa fram och det börjar törstas i kroppen. En pirrande känsla som växer! Jag är iaf en dag i veckan ute med inlines! Mina fotbesvär gör det inte lätt för mig så efter 30 minuter träning (inlines eller löpning) så gör dom fruktansvärt ont! Jag längtar efter den dära crosstrainern jag får investera!

onsdag 21 maj 2014

Längtan

Det känns så ofantligt bra att få komma hem! I helgen blir det åter igen att åka till mammas och pappas kommande hem. Hackmora. Det är dags att lägga upp takåsarna på den nybyggda delen och med andra ord så behövs det en del hjälp.
Det blir även dansuppvisning för småttingarna och lille Ville fyller dessutom hela 4 år! Efter det blir det lite kalasande för honom! Det är bara att ladda kameran och tömma alla minnen!

Vår numera stora goa kille!
 Just nu sitter jag mest och kollar på kelbyone.com (en sida jag rekommenderar starkt om man är intresserade av att fotografera) medan jag inväntar att käraste ska komma hem med lite dryckers från bolaget. I kväll blir det nog lite tv-spel, öl och kanske en film. Om jag nu kan hålla ögonen öppna!

Åååååh det börjar klia i mina fingrar! Vi är ju på jakt efter hus. Hus som rymmer båda våra hobbys bland annat. Så så fort vi har ett hus så kan jag med andra ord börja sakta men säkert börja inhandla grejer så jag kan bygga min egna lilla studio! Längtar! Det är så roligt nu när jag verkligen börja inse vilken typ av fotografering jag tycker bäst om. Och gissa om jag blev förvånad!

lördag 17 maj 2014

Tillbaks från det döda?

Jag inser att jag inte har varit aktiv på mer än sex månader. Mycket som har hänt! Good stuff!

Ett av det sista jag delade med mig om mig själv var att jag bytte jobb. Jag har nu hunnit med mig att arbetat på tre olika orter. Nu är jag i Stockholm och härjar. Får se hur länge bara.

Ett av det första jag (läs vi) gjorde var att gifta mig (läs oss). Eftersom vi inte är nå traditionellt bundna människor (jag skulle aldrig komma på tanken att gifta mig i en kyrka) så ska våra släktingar få träffas för första gången nu i sommar. Datum håller på att spikas!
Vi letar för fullt efter något nytt ställe att slå ner våra rötter. Vi håller tummarna på en lantlig gård! Vi vill kunna starta egen verksamhet så vi söker något lite större.

Jag uppgraderade nyligen min utrustning och har nu börjat fotograferat med en fullformatskamera! Jag har börjat fotat porträtt mycket. AND I LOVE IT! Så om du eller någon som du känner vill bli fotograferad så är det bara att säga till! Har även fått tillfället att fota gravidmage nyligen. Roligtroligtroligt!