söndag 11 augusti 2013

Det rör på sig

Nu händer det grejer! Världen har satts i gungning igen. Jag sa upp mig. Inge mer, nu fick det vara. Efter 4 år på bygget så lyfter jag på hatten, tar mitt pick och pack och byter riktning.

Vi har under semestern bara varit hemma i Sverige. No more, no less. Bilåka är väl vårt optimala resesätt. Det blev runt 130 mil på 4 dagar. Vi hade och har lite ärenden att uträtta så vi passade på att komma hem för att ladda om och se vad som händer nästa vecka.
Jag känner mig ivrig på att se vad som komma skall!

Just nu för övrigt så är det städning och matlagning på schemat. Sen efter det så kanske jag ska ta och börja kolla igenom bilder jag tagit sen vi var i Stockholm och även denna vecka som varit! Kameran har blivit liggandes väldigt mycket nu märker jag.

lördag 3 augusti 2013

Tredje Augusti

Augusti! Kan ni tänka er. Månad åtta är redan här. Vilken karusell detta år har varit och bergochdal-banan verkar inte vilja stanna ännu. Av någon anledning så börjar jag känna mig mindre och mindre stressad över framtiden. Att hinna med. Att göra allt.
Jag var inne på att börja plugga igen men kom inte in på linjen jag sökte. Jag övervägde att söka in på en annan utbildning eftersom jag varken kom in på det jag ville eller vill jobba kvar på andra stället. Det som händer är att ett annat jobb sprang på mig. Jag är till 99,9% säker på att jag kommer att tacka ja till detta jobb och lägga pluggandet på hyllan en liten stund till!

Det var även länge sen som jag kände att jag tränade. Även läste något om träning eller rörande kroppen. Finns så mycket jag vill läsa och så lite tid. Efter min infektion som nu börjar bli bättre så hoppas jag *pepparpeppar* att allt snart är bra så jag kan göra en comeback! 



Idag har vi full rulle på tapeterna! Först handla käk nu på morgonkvisten, Hacke och hjälpa min bror med bilen. Efter det så ska vi åka båt och grilla ikväll. Ta ett par kalla och njuta av livet. Morgondagen bjuder förhoppningsvis på uppvak vid vattnet. Soooova bååååt!

För övrigt försöker jag komma på vad jag mer ska berätta om vad som händer i livet. Jag har börjat skrivit lite om kameran och allt som berör. Har bara en liten seg start så kom med tips om vad ni vill veta!