måndag 28 november 2011

Blurig

Nu är jag tillbaks i arbetet. Vare sig jag vill det eller inte. Mina dagar innehåller alldeles för få timmar! Det är så mycket mer jag vill hinna få gjort! Denna vecka blir det att göra ett schema över hur min vecka ser ut. Vad det är jag gör på en hel vecka. Jag måste börja se till att vara mer produktiv!
 

 För min del så blev det en väldigt bra bild fast det är lika med noll fokus! Herrn i huset var till och med så pass rolig då han berättade att han minst sagt kunde fokusera bättre än vad jag gjort! Haha! Om jag ska vara helt ärlig så hade jag inte helt full koll på vad jag gjorde. Allt skulle gå så snabbt så efter jag tryckt av så kom jag på att jag glömt att kolla på vad det är jag tar bild på. Det är för min del en mycket charmig bild av många olika skäl. En av mina tolkningar till denna bild är faktiskt "don't drink and drive".
 



söndag 27 november 2011

When we stand togheter


Nickelback är ett av mina nr 1 band som jag lyssnar på och har lyssnat väldigt länge på. Deras nya album Here And Now är suverän!

Dagen idag. Var ut och fotade en snabbvända. Fick lov att avbryta då det började hagla på mig! Ska ta och föra över bilderna till datorn och upp med dom! Jag har experimenterat med "bulb". Roligt faktiskt. Och oj vad vattnet fick rörelse efter man hade en slutare på en - två minuter! Balt!

lördag 26 november 2011

Sick and Tire...

Of being sick and tired. Det är någon form av kramper som har tagit tag och lagts sig i min kropp. För tillfället så känns det som om att den är här för att stanna. Det kommer och går.

Eftersom min bärbara är på den icke fungerande fronten just nu så passade jag på att installera internet på den stationära istället. Det betyder mindre flyttningar med bilder mellan två datorer.. Eftersom jag för tillfället är en kortare ju!

Nu har det varit många Ornäs bilder du! så därför tänkte jag ta och lägga in en bild som kommer ifrån Sörbo! Måste ta mig ut oftare men det är så mycket roligare att vara ute och fota när man är fler. Någon som vill följa med så är det bara att höra av sig! :)
Likaså att om det är någon som skulle vilja vara test objekt när jag fotar lite porträtt så är det bara att säga till.
 




fredag 25 november 2011

Like and Dislike


Så dålig kamera tycker jag ändå inte telefonen har. HDR:en kommer till användning också! Om man tidigare har haft en X10 mini så är man väldigt nöjd med allt en Iphone kan erbjuda! 

Prövar den nya blogg designen. De nya funktionerna för att skriva inlägg gillar jag. Men resten lär jag vänja mig vid. Införskaffade mig Google+ konto idag också. Lika bra! Tycker verkligen inte om Facebook... Nåväl den får finnas kvar en stund till iaf. 

Är tydligen en så kallad gräsänka nu denna helg.. DISLIKE BIG TIME! Plus att min kropp mår inte så bra just nu så inte blev jag långvarig på jobbet heller... Ogillar det med för såhär tjänar man inga pengar direkt.

Nåväl nåväl, dags för att gå igenom fler bilder. Har hur mycket som helst och hur lite tid som helst! 

tisdag 22 november 2011

Silvbergs gruva


Jag har hittat bilder från Oktober som jag lite lätt glömt bort att det existerade. Vi var ute och traskade runt vid Silvbergs gruva. Kallt och dant i skuggan men väldigt behagligt i solen. En väldigt varm höst har det varit. På söndag är det första advent och än finns det ingen snö. Temperaturen sjunker knappt under nollan. Men massvis med dimma är det! Måste försöka hinna med att fota innan den tjocka dimman försvinner. Har ett motiv som jag skulle vilja fota. Men jag undrar hur man som bäst fångar dimman i ett foto? Får klura på den saken..

Lika med att jag måste (när nästa möjlighet ges) försöka mig på detta en gång till. Att göra siluetter. Det blev helt fel fel fel! Men alltid ska det vara ett första försök någon gång. Plus att jag måste nog ställa upp min LCD skärm på kameran så att den inte är lika mörk. Blir lite lätt missvisning där också.

söndag 20 november 2011

Från G till O

Söndag och fotodag. Bror min kom upp från träsket därnere så vi har passat på att fota bra mycket. Tror jag framkallade lite för tidigt! Nu har jag massor av bilder att gå igenom. Även dom jag inte har gått igenom riktigt från då vi tog oss en sväng upp till Luleå. Idag tror jag vi siktar på Uvberget och Uvbergsviken nu när det är målning. Måste hitta fler ställen som man kan fota ifrån. Men vart?

Vi var till Ornäs stugan. Detta är ett av resultatrena från fredagens bravader.

Jävla dålig tajming vi gjorde! Det är ju fotomässan i Stockholm denna helg! Varför är vi kvar i Dalarna då om det är fotmässa i Stockholm??

torsdag 17 november 2011

Hunden är ingen varg

Nu äntligen har jag framkallat! :) Blev väl runt en 55 bilder tror jag. Kommer nog inte finnas en kal fläck på väggarna när jag är färdig! Måste bara köpa nåååågra fler ramar än vad jag gjorde sist!

Dags att sätta sig och läsa lite igen. Måste bli klar med provet denna vecka. Men tänkte ta och tipsa om en föreläsning som heter "Hunden är ingen varg" som hålls av Per Jensen. Väldigt intressant ämne.

Dags att ägna sig åt det kognitiva beteendet! Huua!

fredag 11 november 2011

Bloggar från Ijfånen

Var ju på tiden att jag blev så pass morden så att jag bloggar från telefonen. Prövade att redigera en bild också. Bilden togs på väg hem från Luleå. Höga kustenbron.

Nu är det dags för mig att fortsätta läsa om det kongnitiva beteendet... Intressant men synd att det är så jävla tråkigt att läsa!!