fredag 23 september 2011

Mästerfotografens hemligheter

Brosan skickade mig denna länk. Kollade och tyckte det var bra saker och tänka på. Mästerfotografens hemligheter heter serien som är på 6 delar. Detta är avsnitt ett som går på svt.

lördag 10 september 2011

Pedigree dogs

Sitter och försöker göra någon nytta så jag kommer vidare. Bara några dagar kvar tills testet. Sprang på en dokumentär som på svenska heter "Ett renrasigt helvete" som handlar om hur människan verkligen har förstört hundarna genom aveln. Så kallade Pedigree dogs.

Jag tänkte länka vidare denna dokumentär. Den heter Pedigree dogs exposed på engelska.

fredag 9 september 2011

Smakprov

Har inte så mycket för mig just nu. Händer inte så mycket på min kant. Men det kan vara ett bra tillfälle till att sätta sig ner och börja läsa igen. På måndag har jag första testet och jag har ingen aning om vilken nivå testerna kommer att ligga på. Jag har en förmåga till att fördjupa mig i allt jag läser!



Ett smakprov på hur tavlorna ungefär kommer att se ut. Nu börjar jag ha bestämt mig för vilka som ska få komma upp på väggen. :)

lördag 3 september 2011

Orsa Björnpark

Det var ett tag sen nu men jag och Daniel var till Orsa Björnpark för någon vecka sen. Ett tillfälle att se och ta lite kort. Men det jag inte hade räknat med var hur synd det egentligen var för djuren som satt i bur. Nej du. Orsa Björnpark är inget för mig. Nu däremot blev jag ännu mer sugen på att åka till Sydafrika.