lördag 8 maj 2010


Lite rädda är vi för vattnet ännu. ^^ Korten är tagna uppe i Vikarbyn, Rättvik. Mamma Corona och dotter Nova.



onsdag 5 maj 2010

Hej och hå. Måste beklaga mig lite. Hunden rev ner min kamera igår... :( Tur är så blev det inget märkvärdigt, hoppas jag på. Fått köpt nytt UV-filter till den. Men något låter inte som det ska i mitt objektiv. Märker inge fel med den iaf förutom att det är något, något som jag inte vet vad, som ligger och skramlar i det! ILLA! Funkar än så länge som tur är.

Snart snart snart drar vi iväg till Thailand! Så jäkla roligt det ska bli. Måste fixa och trixa med Marwin (min 11" bärbara kärlek). Packa måste jag börja med. Jobbar nästa vecka och lär tvätta redan i morgon. En hel vecka innan. Höhö, ute i tid för en gång skull! Köpa skor kanske jag borde göra i morgon också. Well well. Nu ska jag fortsätta med städningen, börja diska och laga mat!

tisdag 4 maj 2010

Mörvlar




Vi tog oss en tur upp till sommarstugan idag. Det är snö där! Fy va härligt (!) :) Mörvlarna fick springa av sig lite innan vi drog oss till lager 157. Samt att jag fick tillfället i akt att pröva mitt nya objektiv ordentligt. 55-200 är ett bra objektiv men jag saknade många gånger att kunna gå ner under 55.