torsdag 26 november 2009

Hälsningar från Spanien #1

Tja!

Ny vaken, ny duschad, första snusen. Snart är det dags för jakten på frukost.
Hör och häpna, jag ska äta frukost!

Shit vad jag stressade igår. Glömde rakhyveln. Annars tror jag att jag har allt! Fast hade jag bara tagit och lugnat ner mig innan jag åkte från Borlänge så hade jag nog kommit ihåg den... kanske?
Men jag var sanslös igår, ganska snabb men helt sanslös! Flänga hit och dit, glömde mina nycklar hem, kom på det när jag var utanför G-son -om 400 meter, om möjligt, gör en u-sväng- så det var bara att åka hem till mamma och pappa igen.

Haha. Nästa gång kanske det blir lite mer planerat... ;)

Jaja, väl i Skavsta så började jag fundera på den dära jävla tunneln! haha, tunnel in my as Rickard! ;P Men men parkerade iaf. Tog och åt mat och drack öl. Satte mig sedan på att flygplan som tog 3½ timme. Hua! Skrikande barn, bullrig miljö, trångt utrymme. Ja det är väl de som är Ryanair. Fast dock så förvånad över hur stort det egentligen var.

Väl framme så lyckas jag slå i huvudet i bussen när jag ska lägga in väskan. Det gör fortfarande ont. :(
Men vilka hus, vilka gator! Så fort vi kom närmare Barcelona så kom alla dessa mysiga gator och hus, lägenhet fram. Me like it!

Jag tror jag har åkt med världens konstigaste taxichafför. Hua! Sen att det kändes som om att man åkte runt i cirklar är ju en annan sak! Vi blev nog lite lurad av honom. Inte kunde han nå engelska överhuvudtaget... och Mia kan ingen spanska. 'Men men vi är framme nu och ska göra oss i ordning för att se världen, eller i alla fall delar av Barcelona!

*Av någon konstig anledning så fick jag direkt spansk reklam på spotify nu när man är här. ^^

I'll be back!

Skavsta flygplats
Ska försöka lägga upp ett brev som jag skickade till mina arbetskamrater ganska så nyss, men vette fan vart den tog vägen.