lördag 12 september 2009

Break the line

Det står still i huvudet på mig. Men det känns som om att jag har miljoner saker att berätta. Har haft en strö dag. Så jag har varit inomhus och tagit kort. Ehm, ja det råkade bli kort på mig själv. Som jag sedan gjorde om lite för skoj skull.


Kvalitén blir så mycket sämre när man lägger upp bilderna. Lite trist det.

Jag vill åka på en upptäcks färd. Jag vill ut och se mig för. Jag vill ut och fota. Jag börjar bli lite trött av att se dessa kåkar man ser när man tittar ut genom fönsterna. Fantasin existerar knappt. Borta med vinden och ut genom ytterdörren. Eller man kanske borde säga tvärtom. ^^ Jaja den dagen jag orkar lägga upp fler bilder kommer nog. Men innan dess så vill jag ut på ett äventyr. Fast kommer nog få nöja mig med att rita idag. Hem till mamma och pappa om en stund.

Break the line, we have to go. I just wanna be me.

torsdag 3 september 2009

treat me like a dog

Bilden är tagen från min balkong igår när Pecka var över.

Har så fullt upp. Har en massa saker jag borde göra. Men måste få tid för att inte göra någonting alls. Längtar tills det nya schemat börjar rulla. 7-7. 7 lediga och 7 jobbandes. Men trist att det blev fel vecka för mig. Men det går att ändra på lite senare. Tänkte köra så här en liten stund. Sen kan jag och Daniel koka ihop något. Ska bli spännande att se vem som får jobbet på lagret. Idag var det en kandidat där och hade intervju och kikade runt. Vi får se. La in ett fint ord för Tash och de verkade intresserad av henne. Hon ligger på en plus sida.

Kommer få mina pengar av Jonte i slutet på månaden. Kommer sitta fint eftersom jag är verkligen besatt av att inreda just nu. Men jag gör det rikigt bra! ;) Hoppas bara på att vi kan träffas snart. Länge sen sist. Alldeles. Vi pratar alldeles för lite har vi båda konstaterat. Känns riktigt härligt att höra att det inte är enbart jag som tycker.

För övrigt så står det rätt stilla. Jag är så förbannat trött på grund av att jag är inne i en period som jag äter dåligt. Men ska ta tag i det nu under helgen.

Just ja, haha inga pengar kvar så det blir att stanna i Borlänge hela september. Min säng kommer på tisdag eller onsdag! Längtar så! :) Snart ska jag hämta soffbord hos kusin min och sen i morgon ska syrran låna bilen och då ska jag få en vägghylla av henne. Eller "få".

Får ta en update om Luleå senare! :)