torsdag 27 augusti 2009

I'm still pretending I'm not a fool

Koncentrationen är inte på sin höjd. Jag vet inte vad jag ska plugga på, jag vet inte vad det är jag ska kunna, jag vet inte om jag kan allt. Jag har inte läst alla kompendier än. Imorgon bär det av till Luleå för att skriva en tenta. Flyget från Dala-Airport går ca halv 7. Är framme i Luleå till 9.40. Tentan börjar kl 12.00

Idag har jag fått nycklarna till (the) lägenheten! Flyttar in på måndag har jag bestämt! Innan dess så är det att pröva säng med Emil! ;P Har tänkt mig en 160 säng! :D Me like big beds long time!

Dags att få något gjort? Ja det vore nog en bra idé egentligen. Fast jag har ju hela förmiddagen imorgon på mig. ;)


Luleå från ovan.

tisdag 25 augusti 2009

Perfect!

Är det inte gudomligt när allt går som det ska? Jag känner mig i tipp topp. Att jag inte har något att förlora.

Idag har jag varit busy busy på jobbet. Jobb efter jobb har kommit fram innan jag ens har hunnit klart med det första. Men skönt känns det. Det tar sin tid att få in rätt teknik. Men jag känner att nu börjar den komma. Nu behöver jag mindre och mindre hjälp från andra. Fast dock så kommer mer och mer frågor fram. Jag börjar bli väldigt frågvis. Men mycket faller på plats. Fick ju till och med beröm idag^^

Skrivit på kontrakt för lägenhet nu. Yes! Snart är det dags! Ska bli så skönt att få flytta igen. Jag och Emil ska ut och kolla på möbler tillsammans. Pröva säng! :)


Frostbrunnsdalens


Jag och Emil tog oss en sväng till Torsång. Haha, söta pojken ville också vara med på kort! :)

söndag 23 augusti 2009

Fotning i lekparken

Nu har jag träffat mina systrar, systerdotter och Björn i lekparken. Blev massor av fina kort. Det som är lite synd är att hon var lite kinkig och inte alls den solstrålen hon brukar vara. Kommer fler tillfällen att fota. Dagens resultat:




Men däremot tror jag nog att dom äldre barnen tyckte det var roligare än lilla Minna. :)

Well well. Nu mår jag bra igen efter lite halvdan förmiddag. Vilken solstråle jag har varit idag. Lite seg bara. ^^

Mata mig!

Bakfull? Nja, men kommer bli om jag inte äter snart. Försöker få min syster att följa med mig till stan och ta en frukost, brunch, lunch, whatever, på stan!

Fotona, nej förlåt det är ett och samma så fotot är taget ute i Gustafs. Nöjd med originalet men roligt att hålla på och forma, skapa, utöva fix och idéer. Dock har det varit ganska slut på idéer på senaste.

Jaja, måste ha frukost!

Nikon D60

Hm, då ska vi se va detta är för sida att blogga på. Jag tror jag kommer att trivas! :)

Detta togs när min Nikon D60 var ny. Fast ny är den väl fortfarande. Det är ett kort på Emils Sony Ericsson och hans halsband. Den är bara ynka redigerad. Inte så fasligt.